• Napi ajánlatunk
  EGYIPTOM / HURGHADA
  Lillyland Beach Club, AI
  111.836 Ft/fő-től/8 nap
  EGYIPTOM / HURGHADA
  Jaz Aquamarine, AI
  143.053 Ft/fő-től/8 nap
  EGYIPTOM / HURGHADA
  Steigenberger Aqua Magic, AI
  143.053 Ft/fő-től/8 nap
 • Napi ajánlatunk
  TÖRÖKORSZÁG / SIDE
  Amelia Beach Resort, AI
  124.830 Ft/fő-től/8 nap
  TÖRÖKORSZÁG / ALANYA
  Quattro Beach, UAI
  165.633 Ft/fő-től/8 nap
  TÖRÖKORSZÁG / SIDE
  Sunmelia Beach Resort Hotel, AI
  125.873 Ft/fő-től/8 nap
 • Napi ajánlatunk
  GÖRÖGORSZÁG / HERSONISSOS
  Agrabella Hotel, HB
  90.473 Ft/fő-től/8 nap
  GÖRÖGORSZÁG / AMOUDARA
  Marilena Hotel, AI
  129.208 Ft/fő-től/8 nap
  GÖRÖGORSZÁG / HERSONISSOS
  Creta Maris Beach Resort, AI
  300.709 Ft/fő-től/8 nap
 • Napi ajánlatunk
  BULGÁRIA / NAPOSPART
  Chaika Resort, HB
  93.901 Ft/fő-től/8 nap
  BULGÁRIA / NAPOSPART
  Hrizantema Hotel, AI
  116.631 Ft/fő-től/8 nap
  BULGÁRIA / NAPOSPART
  Royal Palace Helena Sands, HB
  155.105 Ft/fő-től/8 nap

Az Ön utazása

Fakultatív programok

FONTOS! A fakultatív programokat törökországi partnerünk, a HST Travel  szervezi és bonyolítja, őket illeti minden felelősség. A kirándulások aktuális programjáról, a kirándulásokon való részvétel feltételeiről és az árakról a helyszínre érkezéskor a helyi képviselő ad tájékoztatást. A gyakorlat szerint az indulás előtti napon lemondott utazások esetében csak orvosi igazolás bemutatásával igényelhető visszatérítés a befizettet részvételi díjból. Magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulásokon csak megfelelő létszámú jelentkező esetén tudnak biztosítani. A minimum létszám kirándulásonként változik, erről minden esetben a helyi képviselő a helyszínen ad tájékoztatást. Javasoljuk, ha kirándulni mennek, a kirándulási szelvény segítségével a kirándulás előtti nap délutánján rendeljék meg az ébresztést, a másnap reggeli hideg csomagot és a késői vacsorát– amennyiben erre szükség van.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK TÖRÖKORSZÁGBAN

Bővebb fakultatív programlista és árak a dokumentumok fül alatt, Törökország fakultatív programok 2014 dokumentumban

Delfin show:
Mint Ön is tudja, a delfinek a legokosabb állatok közé tartoznak. A félnapos műsor során a delfinek megmutatják tehetségüket. A delfinek követik az idomárok utasításait, mellyel felejthetetlen órákat szereznek a látogatóknak. Ha szeretnedelfinekkel úszni, akkor lehetősége van erre a műsor végét követően. Ön ésdelfin egy medencében egy életre szóló élmény! A delfinúszás térítés ellenében lehetséges!

Antalya városnézés:
A túra résztvevőit a régió egyik legjellegzetesebb városának szívébe kalauzoljuk, ahol megismerkedhetünk a helyi kultúrával, mely tökéletes elegyet alkot a természettel. A program során meglátogatjuk a Kursunlu vízesést, vásárolgatunk az óvárosban. Ezután elsétálunk a kikötőbe, ahol hangulatos kávézók, éttermek és bárok találhatóak. A program végén ismételten lehetőségünk nyílik vásárolni helyi ékszerés bőrműves boltokban.

Manavgat-i hajókirándulás
Manavgat a települést kettészelő folyóról kapta nevét. Kb. 65 km távolságra van Alanyától és mindössze néhány km-re Side-től. A félnapos programon egy nyugodt, pihentető kirándulásra invitáljuk kedves utasainkat. A városba érkezésünket követően a manavgat-i vízeséshez vezet utunk, mely páratlan természeti adottságaival  kápráztatja el az odaérkezőket. Ezek után meglátogatjuk a helyi piacot, ahol természetesen lesz időnk vásárolgatni is. A piacozást követően egy folyami hajókázásra indulunkmely egészen a tengerig vezet. Útközben elfogyasztjuk ebédünket a hajón, utunk végén pedig, a deltánál, lehetőségünk nyílikfolyóban és a tengerben egy frissítő fürdőzésre. A sétahajókázást követően visszatérünk a szállodába.

Törökfürdő (hammam): 
Feltétlenül ajánljuk, hogy a nyaralás megkezdésekor látogassanak meg egy Hammamot. Testünk mielőbb megszabadulhat az elhalt hámrétegtől, lelkünk pedig az egész éves fáradtságtól, stressztől - ezzel is elősegítve a tökéletes nyári relaxációt. A törökfürdő felejthetetlen élmény, felfrissíti a testet és a lelket. A kezelés a márvány teremben zajlik, tetőtől talpig alapos szappanozás, testradírozás, ledörzsölés tartozik a kezeléshez. Utána átkísérik Önöket egy pihenő terembe, ahol teát kínálnak fel. A kezelés egy frissítő teával ér véget, így a program végén megújultan és kipihenve térhetünk vissza a szállodába

Taurus-Trophy kirándulás:
Egy különleges program, amelynek során raftingolunk és Selge ókori színháza megtekintésével még a kultúrának is hódolunk. Helyszínünk a festői szépségű Köprülü Nemzeti Park, ahol zárt terepjárókkal közlekedünk, amit a vendégek vezethetnek (a jogosítványt fel kell mutatni). A nap folyamán a hegyek között az erdőben többek között ellátogatunk egy 500m mélységű kanyonhoz, majd a jeepekkel Selge kis falucskájába megyünk fel közel 1100 méter magasságba, mely az ókorban jelentős város volt. Itt a római időkből fennmaradt színházat tekintjük meg. A program keretén belül egy mini-raftingon is részt veszünk. Ki lehet próbálni a vadvizi evezést a Körü folyón. Beskonak faluban van a bázisunk, ez mindig a kiinduló és az érkezési pont, ahol a folyó partján egy kellemes piknikező helyen fogyasztjuk el az ebédünket.

Pamukkale-Hierapolis (egy napos): 
Törökország egyik legismertebb természeti csodája, a UNESCO világörökség része Pamukkale, a „Gyapotvár”. A hegy tetejéről évezredek óta lecsordogáló termálvíz hatalmas hófehér medencés teraszokat hozott létre, melyek egy mesebeli díszletre emlékeztetnek. A víz gyógyító ereje régóta ismert, s egyedülálló élmény lesétálni a meleg vizes, fehér mészkő réteggel borított hegygerincen vagy megmártózni a Kleopátra fürdőben, ahol elsűlyedt ókori romok fölött úszkálva élvezzük Pamukkale gyógyító, fiatalító hatásátHierapolisz, színházával, nekropoliszával, római fürdőjével és agorájával nagy jelentősségű ókori emlék

Búvárkodás:
Ha szeretné felfedezni a tenger mélyének szépségeit, akkor ezt az egész napos programot kifejezetten Önnek találták ki. Szakképzett búvároktatók délelőtt oktatást tartanak, majd pár méteres mélységbe merülésen próbálhatjuk ki a frissen szerzett ismereteiket gyakorlatban is. A fedélzeten felszolgált ebéd, napozás és fürdés után következik a délutáni merülés.

Demre-Myra-Kekova kirándulás
Összekapcsoljuk a páratlan szépségű ókori romok megtekintését napozással és hajózással az elsüllyedt kekovai romok között. A hajózás során megtekintjük a nekropolisz szarkofágjait, az ókori romokat a víz alatt és felett. A lükiai temetkezés legkülönlegesebb emlékeit, a sziklasírokat és egy ókori színházat Myrában, a mai Demre városa mellett nézzük meg. Ebben a városkában élt Szt. Miklós is, aki a gyermekek védőszentjeként Mikulás néven vonult be a köztudatba. Bazilikájának romjai a városka szívében találhatók.

Anatólia Tüzei show: 
Mustafa Erdoğan táncegyüttese, a Fire of Anatolia című előadásával vált híressé. Fergeteges táncelőadásával, mely ötvözi a tradicionális török néptáncot a balettel, kortárs tánccal, és hastánccal, bejárta a világot. Hazájában is hatalmas népszerűségnek örvend, s nézők ezrei gyönyörködnek esténként előadásukban. A sikeres táncegyüttes újabb műsora is programra került, mely a Trójai háború történetét meséli el táncban.

Bővebb programleírások és árak weboldalunkon a "Dokumentumok" fül alatt!

© SunFun 2015 (10)

Sun & Fun Holidays - Utazási irodánk szervezésében olyan országokban töltheti el nyaralását, ahol mindig jó az idő és mindig süt az nap. Élvezze Egyiptomban a Vörös-tenger által Hurghada és Sharm El Sheikh fantasztikus tengerpartjait, pihenjen Tunéziában, ahol Mahdia, Monastir, Sousse, Port El Kantaoui, Hammamet és Nabeul városai közül választhat, utazzon el a Török Riviérára, ahol Antalya, Kemer, Belek, Side és Alanya városai és szállodái várják utasainkat. Bulgária tengerpartja remek választás a kikapcsolódásra, Görögországban pedig már Kréta és Rodosz partjai és szállodái várják vendégeinket a híres görög vendégszeretettel. Szezonális ajánlatainkat keressék az alábbi egzotikus országokba: Egyesült Arab Emírségek - Dubai, Thaiföld, India-Goa. Last minute és ultra last minute ajánlataink a következő uticélokra érhetőek el: Törökország, Egyiptom, Tunézia, Bulgária, Görögország. A világ bármely pontjára szóló repülőjegy vagy hotelfoglalás esetén keressék munkatársainkat. Utazási irodánk rendkívül rugalmasmasan kezeli ügyfeleit, kiválóan képzett személyzet segíti, hogy mindig professzionális szolgáltatást nyújtsunk utasainknak versenyképes árakon.