""

Kedves Utasaink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a

2021 Nyári ajánlataink a mai naptól (2020. 11. 17.)

már 20.000 Ft/fő összeggel foglalhatók!

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK ÉS KEDVEZMÉNYEK AZ ELŐFOGLALÁSI IDŐSZAKBAN
(2021.03.31-ig)


- 20.000 Ft/fő foglalóval a foglalás időpontjában

  • a teljes díj 40% előlegre való kiegészítése 2021. április 12-ig fizetendő a foglalás véglegesítéséhez
  • amennyiben a 40% előleg 2021.04.12-ig nem kerül megfizetésre, a foglalás automatikusan törlésre kerül és a foglaló összege (20.000 Ft/fő) nem kerül visszatérítésre.

(A fenti ajánlat az utalvánnyal történt foglalásokra nem érvényes, valamint csak a mai naptól beérkező foglalások esetében vehető igénybe!)A 2021 NYÁR ajánlataink már foglalhatók az alábbi desztinációkra:

  • Török Riviéra
  • Egyiptom
  • Kréta
  • Rodosz
  • Zakynthos
  • Bulgária
  • Észak-Ciprus 
  • Dél-Ciprus

A hotelek​/járatok​ folyamatosan kerülnek feltöltésre, így előfordulhat, hogy néhány szállodát még nem találnak, ilyenkor kérdezzenek rá országos partnerhálózatunk elérhetőségeinek bármelyikén!

 

FONTOS!
 
 Előfoglalási kedvezményeink mértéke és érvényessége szállodánként változhat.


Árképzésünk során, az ún. bruttó árazást alkalmazzuk (teljes ár), amely értelmében az utazási csomagajánlataink tartalmazzák a repülőjegyet magyarországi indulással a célországba és vissza, a repülőtéri illetéket, a transzfereket a repülőtér-szálloda-repülőtér útvonalon, a kiválasztott szobatípust a kiválasztott szállodában a kiválasztott ellátással, az útlemondási biztosítást és a magyar nyelvű idegenvezetést.ÁRGARANCIA
Az előfoglalás ideje alatt (2020.08.18 - 2021.03.31.) a foglalás időpontjában történő 100 % részvételi díj befizetése esetén árgaranciát biztosítunk, mely azt jelenti, hogy SEMMILYEN ESETBEN NEM ALKALMAZUNK UTÓLAGOS ÁREMELÉST!

INGYENES CITY & SHOPPING TOUR
- A Török Riviérára történő foglalásnál (amennyiben a foglalás 2021.03.31-ig beérkezik) egy félnapos, vásárlással egybekötött kirándulással ajándékozzuk meg utasainkat. 

KEDVEZMÉNYES PARKOLÁS

- Amennyiben a megrendeléskor, de legkésőbb 2021.03.31-ig írásban megadják kedvesek Utasaink a gépjármű adatait (autó márkája, típusa, színe és rendszáma), 50% kedvezményt biztosítunk a parkolási díj árából, így 10 000 Ft helyett 5 000 Ft/autó kedvezményes áron parkolhatnak. Ez a kedvezmény csak a 8 napos utazások esetén érvényes.


CSALÁDI AJÁNLATAINK
Az előfoglalási időszakban még minden szálloda összes szobatípusa foglalható, azonban a családi szobák az elsők között fogynak el a kiemelt időszakokban! Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a családi szobákat érdemes ebben a periódusban lefoglalni.

A jelenleg érvényben lévő általános szerződési feltételek a mérvadóak (visszavonásig) a 2021-es szerzonra vonatkozóan is!
 


Üdvözlettel:

a Sun & Fun Holidays csapata