""

 
 • Stella Di Mare Beach Resort & Spa

  HUF/fő/7 Éj 155 469 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.09.29
 • Steigenberger Al Dau Beach

  HUF/fő/7 Éj 334 300 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.10.06
!!!! PÉNZTÁRCABARÁT AJÁNLATOK !!!! !!!!!!!!!! (ALAPÁR 2 FŐ RÉSZÉRE) !!!!!!!!!!
Honnan
Úticél Dátum Éj Ár

FAKULTATÍV PROGRAMOK 2019

Moto szafari - 3 órás quados program

Délelőtti program, reggeli indulással a szállodától. A félnapos, aktív kirándulás alkalmával a bázisról kb. 11 km quadozás után egy beduin faluhoz érkezünk, ahol rövid teaszünetet tartunk. Ezután lehetőség nyílik a terrárium és a kézművesek megtekintésére, valamint tevegelésre, majd visszaindulás a bázisra. A quad bázis és a szállodák között az utazás buszos transzferrel történik. Amit érdemes vinni/tudni: hosszú nadrág, hosszú ujjú felső, vagy kardigán, napszemüveg, kendő, víz. Várandósoknak, 16 éven aluliaknak, mozgásukban korlátozottaknak, gerincbetegeknek nem ajánlott. A program ára tartalmazza a transzfert, a teázást, a tevegelést. Nem tartalmazza: az italfogyasztást. 

Ára: Kb. 30 EUR/felnőtt.

Buggyra: 1 fő 65 EUR, 2 fő 100 EUR, Családi 125 EUR

6-12 éves korig 50% kedvezmény

Transzfer: Elgouna, Makadi, Sahl 3 EUR/fő, Safaga, Somabay 5 EUR/fő

Super Moto szafari - 3 órás quados program

Délutáni program, 13:00 indulással a szállodától. A félnapos, aktív kirándulás alkalmával a bázisról kb. 11 km quadozás után egy beduin faluhoz érkezünk, ahol rövid teaszünetet tartunk. Ezután lehetőség nyílik a terrárium és a kézművesek megtekintésére, valamint tevegelésre, majd visszaindulás a bázisra ahol BBQ vacsora vár minket. A quad bázis és a szállodák között az utazás buszos transzferrel történik. Amit érdemes vinni/tudni: hosszú nadrág, hosszú ujjú felső, vagy kardigán, napszemüveg, kendő, víz. Várandósoknak, 16 éven aluliaknak, mozgásukban korlátozottaknak, gerincbetegeknek nem ajánlott. A program ára tartalmazza a transzfert, a teázást, a tevegelést. Nem tartalmazza: az italfogyasztást. 

Ára: Kb. 40 EUR/felnőtt

Buggy: 1 fő 70 EUR, 2 fő 110 EUR, Családi 145 EUR

6-12 éves korig 50% kedvezmény

Transzfer: Elgouna, Makadi, Sahl 3 EUR/fő, Safaga, Somabay 5 EUR/fő

Super Szafari 

Fél napos, délutáni túra jeep-pel és quad-dal, melynek során a Vörös-tenger hegyein keresztül ellátogatunk egy mini állatkertbe, egy beduin faluba és lehetőségünk nyílik tevegelésre is. Beduin folklór est keretében tradicionális vacsora és hastánc előadás vár minket. Az ár tartalmazza az utazás költségét, a quadozást, a jeep-et, egy könnyű ebédet, víz fogyasztását, a beduin falu meglátogatását, a vacsora és üdítőitalok fogyasztását, a folklór esten való részvételt és az idegenvezetést.

Ára: Kb. 40 EUR /felnőtt.

6-12 éves korig 50% kedvezmény

Transzfer: Elgouna, Makadi, Sahl 3 EUR/fő, Safaga, Somabay 5 EUR/fő

Paradise-sziget

Az egész napos hajókirándulás során lehetőség nyílik felszíni búvárkodásra valamelyik nyílt tengeri korallzátonynál, kb. 2 órán keresztül. A hajó kiköt a gyönyörű homokos tengerparttal rendelkező Paradise - szigetnél. A felszíni búvárkodás kísérővel történik, betekintést ad egy nyíltvízi korallzátony színes és lenyűgöző víz alatti élővilágába. A szigeten strandolási lehetőség van, továbbá egy ízletes ebédet kínálnak. Amit érdemes vinni: törölköző, fürdőruha, napvédő krém, víz. Az ár tartalmazza a snorkel felszerelés költségét, az ebédet és az üdítőket az ebéd alatt, valamint a hajón.

Ára: Kb. 45 EUR/felnőtt.

6-12 éves korig 50% kedvezmény

Transzfer: Elgouna, Makadi, Sahl 3 EUR/fő, Safaga, Somabay 5 EUR/fő

Vörös-tengeri delfinek

Fél napos hajókirándulás üvegfenekű katamaránnal. Betekintést nyerünk a hullámok alatti tenger élővilágába anélkül, hogy vizesek lennénk. Egzotikus halakat, korallzátonyokat és delfineket is láthatunk. Könnyed, délelőtti program (kb. 3 órás), melyet elsősorban családoknak ajánlunk. Az ár tartalmazza az üdítőt, snacket.

Ára: Kb. 35 EUR/felnőtt

6-12 éves korig 50% kedvezmény

Transzfer: Elgouna, Makadi, Sahl 3 EUR/fő, Safaga, Somabay 5 EUR/fő

Tengeralattjáró

A 3 órás kirándulás alkalmával, hajókázás közben a hajó aljából üvegablakokon át csodálhatjuk meg a korallzátony színes világát és még egy hajóroncsot is megtekinthetünk a tenger mélyén. A tengeralattjáró kb. 20 méter mélységbe merül a víz felszíne alá, így a lenyűgöző látvány mellett a speciális élmény is garantált. A tengeralattjárón kb. 45 percet töltünk. Amit érdemes vinni/tudni: fényképezőgép, családoknak is kitűnő választás.

Ára: Kb. 50 EUR /felnőtt.

6-12 éves korig 50% kedvezmény

Transzfer: Elgouna, Makadi, Sahl, Safaga, Somabay 5 EUR/fő

Giftun-sziget

Népszerű hajókirándulás a fehér homokos, gyönyörű korallzátonyokkal körülvett védett szigetre. A kirándulás során két snorkelezési lehetőség is adott a nyílt vízen. Az ár tartalmazza a könnyű ebédet a hajón és az ebéd alatt üdítőital fogyasztását, valamint a snorkel felszerelést. Az ár nem tartalmazza az alkoholos italok fogyasztását.

Ára: Kb. 30 EUR/felnőtt.

6-12 éves korig 50% kedvezmény

Transzfer: Elgouna, Makadi, Sahl 3 EUR/fő, Safaga, Somabay 5 EUR/fő

Búvárkodás

Egész napos kirándulás keretében fedezhetjük fel a mélyvízi világot. Kétszer merülhetünk 10 méteres mélységig, ahol színpompás halakkal úszhatunk, barangolhatunk a korallzátonyok között. Miután felfedeztük a tenger titkait, a hajón ízletes ebéddel várnak minket.  Az ár tartalmazza a transzfert, a hajóutat, az ebédet, az italfogyasztást és a búvárfelszerelést. Várandósoknak, 12 éven aluliaknak, fül-máj-szívproblémákban, klausztrofóbiában szenvedőknek, komoly műtétek után nem ajánlott.

Ára: Kb. 50 EUR /felnőtt.

6-12 éves korig 50% kedvezmény

 

Luxor

Kirándulás Egyiptom ősi fővárosába, Thébába. Egész napos látogatás a Királyok Völgyébe, a Memmnoni Kolosszusokhoz, Hatshepsut Templomához és a Karnaki Templomhoz. A Nílust átszelve egy kis csónakon kézműves termékeket találunk az alabástrom üzemben, valamint a papirusz múzeumban. Az ár tartalmazza a belépődíjakat, az ebédet, az idegenvezetést és az utazás költségét légkondicionált autóbuszon. Az ár nem tartalmazza: italfogyasztást az ebéd alatt, fakultatív lehetőségek költségét, mint: átkelés a Níluson hajóval (5$ vagy 30 font), Tutankhamon és V. Ramszesz sírjának megtekintése. (100,50 font) Amit érdemes tudni: A Királyok Völgyében fényképezni, kamerázni tilos.

Ára: Kb. 85 EUR/felnőtt.

6-12 éves korig 50% kedvezmény

 

Kairó

Egész napos kirándulás az arab világ legfenségesebb és legnagyobb fővárosába. Az Egyiptomi Múzeum meglátogatása során az ősi Egyiptom mintegy 140.000 műtárgyait és múmiáit láthatjuk. Meglátogatjuk a Gízai Piramisokat és a Szfinxet, majd egy közeli étteremben ebédelünk. Időt szakítunk vásárlásra egy egyiptomi parfümkészítő üzletben. Az ár tartalmazza a belépődíjakat, az ebédet, idegenvezetést, és az utazás költségét légkondicionált autóbuszon. Az ár nem tartalmazza: italfogyasztást az ebéd alatt, belépő díját a múmiák termébe és a piramisba. Amit érdemes tudni: Az Egyiptomi Múzeumban és a piramisok belsejében fényképezni, kamerázni tilos.

Ára: Kb. 85 EUR/felnőtt.

6-12 éves korig 50% kedvezmény

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ A KIRÁNDULÁSOKRÓL: Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a kairói és luxori programra javasolt a zártabb ruházat, amely megvéd a naptól és tiszteli a helyi kultúrát. Érdemes napvédő krémet is használni, sapkát/kalapot/kendőt vinni a nap ellen. A program során csak egyiptomi fontban lehet befizetni az extra belépőket, így fontot vigyenek magukkal, mert a túra során pénzváltásra nincs lehetőség! A fakultatív programokat egyiptomi partnerünk szervezi és bonyolítja, őket illeti minden felelősség, a Sun & Fun Holidays csupán közvetítői szerepet vállal a kirándulásokkal kapcsolatban. A kirándulások aktuális programjáról, a kirándulásokon való részvétel feltételeiről és az árakról a helyszínre érkezéskor helyi képviselőnk ad tájékoztatást. A gyakorlat szerint az indulás előtti napon lemondott utazások esetében csak orvosi igazolás bemutatásával igényelhető visszatérítés a befizettet részvételi díjból. Magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulásokon csak megfelelő létszámú jelentkező esetén tudunk biztosítani. A minimum létszám kirándulásonként változik, erről minden esetben helyi képviselőnk a helyszínen ad tájékoztatást. Javasoljuk, ha kirándulni mennek, a kirándulási szelvény segítségével a kirándulás előtti nap délutánján rendeljék meg az ébresztést, a másnap reggeli hidegcsomagot és a késői vacsorát – amennyiben erre szükség van. Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a kirándulásokkal kapcsolatos panaszokat kizárólag a helyszínen, képviselőinkkel tudják intézni.