""

 
 • Jaz Aquaviva

  HUF/fő/7 Éj 181 429 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.09
 • Jaz Makadi Saraya Resort

  HUF/fő/7 Éj 175 150 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.09
 • Stella Di Mare Beach Resort & Spa

  HUF/fő/7 Éj 145 990 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.09
 • Ali Baba Palace

  HUF/fő/7 Éj 141 079 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.08.25
 • Steigenberger Al Dau Beach

  HUF/fő/7 Éj 283 990 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.09
 • Premier Le Reve Hotel & SPA

  HUF/fő/7 Éj 262 018 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.09
 • Tropitel Sahl Hasheesh

  HUF/fő/7 Éj 178 450 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.09
 • Amwaj Blue Beach

  HUF/fő/7 Éj 111 375 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.09
 • Three Corners Sunny Beach Resort

  HUF/fő/7 Éj 131 250 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.09
!!!! PÉNZTÁRCABARÁT AJÁNLATOK !!!! !!!!!!!!!! (ALAPÁR 2 FŐ RÉSZÉRE) !!!!!!!!!!
Honnan
Úticél Dátum Éj Ár

FAKULTATÍV PROGRAMOK 2018


Luxor

Kirándulás Egyiptom ősi fővárosába, Thébába. Egész napos látogatás a Királyok Völgyébe, a Memmnoni Kolosszusokhoz és a Karnaki Templomhoz. A Nílust átszelve egy kis csónakon kézműves termékeket találunk az alabástrom üzemben, valamint a papirusz múzeumban. Az ár tartalmazza a belépődíjakat, az ebédet, az idegenvezetést és az utazás költségét légkondicionált autóbuszon. Az ár nem tartalmazza: italfogyasztást az ebéd alatt, fakultatív lehetőségek költségét, mint: átkelés a Níluson hajóval, Tutankhamon és V. Ramszesz sírjának megtekintése.

Ára: Kb. 90 EUR/felnőtt.

Kairó

Látogatás az arab világ legfenségesebb és legnagyobb fővárosába. Az Egyiptomi múzeum meglátogatása során az ősi Egyiptom mintegy 140.000 műtárgyát láthatjuk. Meglátogatjuk a Gízai Piramisokat és Szfinxet. Időt szakítunk vásárlásra egy egyiptomi parfümkészítő üzletben. Az ár tartalmazza a belépődíjakat, az ebédet, idegenvezetést, és az utazás költségét légkondicionált autóbuszon. Az ár nem tartalmazza: italfogyasztást az ebéd alatt, belépő díját a múmiák termébe és a piramisba. Ára: Kb. 90 EUR/felnőtt.

 

Giftun-sziget

Népszerű hajókirándulás a fehér homokos, gyönyörű korallzátonyokkal körülvett védett szigetre. A kirándulás során két snorkelezési lehetőség is adott a nyílt vízen. Az ár tartalmazza a könnyű ebédet a hajón és az ebéd alatt üdítőital fogyasztását, valamint a snorkel felszerelést. Az ár nem tartalmazza az alkoholos italok fogyasztását.

Ára: Kb. 35 EUR/felnőtt.

 

Paradise-sziget

Az egész napos hajókirándulás során lehetőség nyílik felszíni búvárkodásra valamelyik nyílt tengeri korallzátonynál, kb. 2 órán keresztül. A hajó kiköt a gyönyörű homokos tengerparttal rendelkező Paradise - szigetnél. A felszíni búvárkodás kísérővel történik, betekintést ad egy nyíltvízi korallzátony színes és lenyűgöző víz alatti élővilágába. A szigeten strandolási lehetőség van, továbbá egy ízletes ebédet kínálnak. Az ár tartalmazza a snorkel felszerelés költségét, az ebédet és az üdítőket az ebéd alatt valamint a hajón.

Ára: Kb. 50 EUR/felnőtt.

 

Delfin Show

Könnyed, délutáni program (kb. 3 órás), melyet elsősorban családoknak ajánlunk. A program során egy delfináriumba látogatunk, ahol részesei lehetünk a delfinek akrobata mutatványainak, meghallgathatjuk a delfinek énekét. Az ár tartalmazza a belépődíjat és az utazás költségét. AZ ÁR A DELFINNEL VALÓ ÚSZÁS KÖLTSÉGÉT NEM TARTALMAZZA!

Ára: Kb. 35 EUR/felnőtt
 

Tengeralattjáró

A kb. 3 órás kirándulás alkalmával, hajókázás közben a hajó aljából üvegablakokon át csodálhatjuk meg a korallzátony színes életét. A tengeralattjáró kb. 20 méter mélységbe merül a víz felszíne alá, így a lenyűgöző látvány mellett a speciális élményben is garantált, a tengeralattjárón kb. 45 percet töltünk. Amit érdemes vinni/tudni: fényképezőgép, családoknak is kitűnő választás.

Ára: Kb. 55 EUR /felnőtt.

Extreme szafari (Badawaya)

Fél napos, délutáni túra jeep-pel és quad-dal, melynek során ellátogatunk egy mini állatkertbe, egy beduin faluba, lehetőség nyílik tevegelésre is. A csillagok megtekintése látcsővel és beduin folklór est és hastánc. Az ár tartalmazza az utazás költségét, a quadozást, a jeep-et, egy könnyű ebédet, víz fogyasztását, a beduin falu meglátogatását, a vacsora és üdítőitalok fogyasztását, a folklór esten való részvételt, a teleszkóp használatát és az idegenvezetést.

Ára: Kb. 50 EUR /felnőtt.

Moto szafari - 3 órás quados program

Délelőtti program, reggeli indulással a szállodától. A félnapos, aktív kirándulás alkalmával a bázisról kb. 11 km quadozás után érkezünk egy beduin faluhoz, ahol rövid teaszünetet tartunk. Ezután lehetőség nyílik a terrárium és a kézművesek megtekintésére, valamint tevegelésre, majd visszaindulás a bázisra. A quad bázis és a szállodák között az utazás buszos transzferrel történik. Amit érdemes vinni/tudni: napszemüveg, kendő, víz, várandósoknak, mozgásukban korlátozottaknak, gerincbetegeknek nem ajánlott. A program ára tartalmazza a transzfert, a teázást, a tevegelést. Nem tartalmazza: az italfogyasztást. 

Ára: Kb. 40 EUR/felnőtt.

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ A KIRÁNDULÁSOKRÓL: Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a kairói és luxori programra javasolt a zártabb ruházat, amely megvéd a naptól és tiszteli a helyi kultúrát. Érdemes napvédő krémet is használni, sapkát/kalapot/kendőt vinni a nap ellen. A program során csak egyiptomi fontban lehet befizetni az extra belépőket, így fontot vigyenek magukkal, mert a túra során pénzváltásra nincs lehetőség! A fakultatív programokat egyiptomi partnerünk szervezi és bonyolítja, őket illeti minden felelősség, a Sun & Fun Holidays csupán közvetítői szerepet vállal a kirándulásokkal kapcsolatban. A kirándulások aktuális programjáról, a kirándulásokon való részvétel feltételeiről és az árakról a helyszínre érkezéskor helyi képviselőnk ad tájékoztatást. A gyakorlat szerint az indulás előtti napon lemondott utazások esetében csak orvosi igazolás bemutatásával igényelhető visszatérítés a befizettet részvételi díjból. Magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulásokon csak megfelelő létszámú jelentkező esetén tudunk biztosítani. A minimum létszám kirándulásonként változik, erről minden esetben helyi képviselőnk a helyszínen ad tájékoztatást. Javasoljuk, ha kirándulni mennek, a kirándulási szelvény segítségével a kirándulás előtti nap délutánján rendeljék meg az ébresztést, a másnap reggeli hidegcsomagot és a késői vacsorát – amennyiben erre szükség van. Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a kirándulásokkal kapcsolatos panaszokat kizárólag a helyszínen, képviselőinkkel tudják intézni.