""

 
 • Corfu Holiday Palace

  HUF/fő/7 Éj 219 420 HUF

  FÉLPANZIÓ
  2019.06.12
 • MarBella Corfu

  HUF/fő/7 Éj 274 288 HUF

  FÉLPANZIÓ
  2019.09.18
 • Aeolos Beach Resort Corfu

  HUF/fő/7 Éj 243 132 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.09.04
 • Corfu Residence Hotel

  HUF/fő/7 Éj 107 485 HUF

  SZOBA & REGGELİ
  2019.06.12
 • Govino Bay

  HUF/fő/7 Éj 126 052 HUF

  ÖNELLÁTÁS
  2019.06.19
 • Ipsos Beach Hotel

  HUF/fő/7 Éj 123 761 HUF

  SZOBA & REGGELİ
  2019.09.18
 • Apraos Bay

  HUF/fő/7 Éj 98 190 HUF

  ÖNELLÁTÁS
  2019.06.12
 • Saint George Palace

  HUF/fő/7 Éj 154 435 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.09.18
 • Blue Princess Beach Resort

  HUF/fő/7 Éj 166 298 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.09.18
 • Memento Kassiopi Resort

  HUF/fő/7 Éj 163 610 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.12
 • Mareblue Beach Resort

  HUF/fő/7 Éj 212 975 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2019.06.12
 • Popi Star Hotel

  HUF/fő/7 Éj 86 678 HUF

  SZOBA & REGGELİ
  2019.09.18
!!!! PÉNZTÁRCABARÁT AJÁNLATOK !!!! !!!!!!!!!! (ALAPÁR 2 FŐ RÉSZÉRE) !!!!!!!!!!
Honnan
Úticél Dátum Éj Ár

FAKULTATÍV PROGRAMOK 2018
 

Albánia (egész napos-hajóval)

Szeretne megismerni más úticélokat is Korfu határán túl? Tartson velünk erre az egész napos kirándulásra a rengeteg természeti csodával rendelkező Sarandéba – Albániába, mely a „Balkán gyöngyszeme”-ként is ismert, és amely az UNESCO Világörökség kincse. Egy rövid hajóút után megérkezünk Sarandéba, mely település az ókori város, Onchismou romjaira épült, majd modern városként alapították újra az ottomán időszakban. A kirándulás során érdemes egy kis időt szentelni Butrint városának is, melyet csodálatos épületei miatt szintén az UNESCO Világörökséghez sorolták. A település egy folyókkal körülölelt zöldellő félszigeten található, mely folyók a Jón-tengerbe ömlenek egy lagúnán keresztül. A Sarandeban található tradicionális étteremben elfogyasztott ebéd után tovább indulunk a Blue Eye (Kék szem) forráshoz. Valaha a helyi elit pihenőhelyeként tartották számon ezt a kirándulóhelyet,a mely buja növényzetéről, illetve smaragdzöld tengervizéről híres. Rövid időre lehetőségünk lesz megpihenni a fák hűsítő lombjai alatt, majd visszaindulunk Korfu szigetére.

Ára: kb. 67 EUR/ felnőtteknek, kb. 34 EUR/gyermekeknek (12 évet be nem töltött gyermek esetén), illetve 10 EUR/ fő (kikötői adó) 

Felhívjuk gyermek(ek)kel utazó utasaink figyelmét, hogy az albán jogszabályok értelmében a gyermekek országba történő belépése csak szülővel vagy azok  írásbeli engedélyével (angol nyelvű nyilatkozat) lehetséges ! ​


Paxos, Antipaxos

A görög mitológia szerint Poszeidon három ágú szigonyával kettéválasztotta Korfu hegyét, majd  elvonszolta azt dél-kelet felé, hogy szerelmi fészket készítsen belőle úrnőjének, Amphitritenek. Első megállónk a rejtélyes barlangoknál lesz, ahol a történet szerint Poszeidon Amphritritét rejtegette, míg ő maga a tenger védelmezésével volt elfoglalva. A barlangok belsejében a kristálytiszta vízben illetve a falakra tükröződő tenger látványában gyönyörködhetünk. Következő megállónk Anti-Paxos, ahol lehetőség nyílik megmártózni a tengerben, vagy épp csak hátradőlni, és gyönyörködni az elénk táruló gyönyörű tájban és a sziget érintetlen nyugalmában. Utunk utolsó állomásaként Gaios-ba, Paxos fővárosába érkezünk, mely napjainkban a “milliomosok édenkertjeként” is ismert, hiszen híresek és gazdagok jönnek ide pihenni. A nyüzsgő kisvárosban alkalmunk lesz meglátogatni a helyi tavernákat egy kellemes ebédre, vagy a helyi kézműves boltok egyikét.

Ára: kb. 42 EUR / felnőtteknek, kb. 21 EUR/ gyermekeknek. Az ár tartalmazza a transzfert, illetve a hajóutat. További felár ellenében van lehetőség a hajón büféebédre is (kb. 5 EUR/fő).


Aqualand 

Töltsünk el egy feledhetetlen napot ebben a vízi oázisban, mely Európa egyik legjobb csúszdaparkja. A program izgalmas csúszdák választékát kínálja mindamellett, hogy pihenési lehetőségre is van lehetőség a medencék körül. Ne hagyja ki Görögország egyik legnagyobb hullámmedencéjét sem! Az Aqualand gyönyörű, juharfákkal körülölelt környezetben várja kedves vendégeit.

Ára: kb. 40 EUR/ felnőtteknek, kb. 25 EUR/ gyermekeknek. Az ár tartalmazza a csúszdaparkba a belépőt, illetve a transzfert.


Kalypso Star 

A Kalypso Star egy speciális kialakítású hajó, amelyen bárkinek lehetősége nyílik a tenger mélyének felfedezésére, és fedélzetén utazva megcsodálhatjuk a tenger élővilágát. Rövid utazás után megérkezünk Vido kicsiny szigetéhez, hogy megkezdjük a tenger növény- és állatvilágának megfigyelését. A kb. 1 órás program után további 3 óra áll majd vendégeink rendelkezésére, hogy Korfu városát felfedezzék. A templomok, a híres Városháza, az erődök és a főtér, az Esplanada - sok az érdekes látnivaló, de hívogató számtalan üzlet is vagy akár egy jó kávé a híres Listonon.

Ára: kb. 32 EUR/ felnőtteknek, kb. 16 EUR/ gyermekeknek. Az ár tartalmazza a hajóutat, illetve a transzfert.


Jeep Safari

A kirándulást egy rövid tájékoztatóval kezdjük (a jeepben nem szabad felállva utazni, tilos a dohányzás, stb. ), majd megkezdjük utunkat Palaiokastritsa felé, illetve a Ropa völgybe. A sziget észak-keleti részét érintve útba ejtjük a korfui Szamármentő Alapítványt (Corfu Donkey Rescue), majd megérkezünk Doukades falucskába. Innen továbbindulva Aleimatades település következik, ahonnan fantasztikus kilátás tárul elénk Korfu (más néven Kérkira) városra és a keleti partra. Itt tartunk egy rövid kávészünetet a helyi tavernában, majd folytatjuk utunkat Troumpeta és Sokraki irányába. Sokraki érintése után tovább tartunk Spartillas és Sgourades felé, majd további települések érintésével fel egészen Paleo Perithiáig. Itt a sziget északi részében gyönyörködhetünk majd, mielőtt megérkezünk Ó-Perithia elhagyatott városkájába. Ezután némi szabadidő áll a vendégek rendelkezésére, amit ebédeléssel (önköltséges) tölthetnek, illetve a város megtekintésére is lehetőség nyílik. A kb. 90 perces szünet után folytatjuk utunkat Spartillasig – útba ejtve Pantokrator, Lafki, Petalia, Strinilas településeket. Ez után megtekintjük a sziget egyik legrégibb olíva ültetvényét, majd megérkezünk a Barbati partra, ahol egy kb. 1 órás szünetet tartunk. Ez idő alatt megmártózhatunk a tengerben, lemoshatjuk az út porát magunkról, illetve megpihenhetünk a helyi tavernában. A szünet után pedig elindulunk visszafelé a szállodánk irányába.

Ára: kb. 56 EUR/ felnőtteknek, kb. 28 EUR/ gyermekeknek

 

Sun & Fun Holidays csupán közvetítői szerepet vállal a kirándulásokkal kapcsolatban. A kirándulások aktuális programjáról, a kirándulásokon való részvétel feltételeiről, valamint az árakról a helyszínre érkezéskor helyi képviselőnk ad tájékoztatást.

Magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulásokon csak megfelelő létszámú jelentkező esetében tudunk biztosítani. A minimum létszám kirándulásonként változik, erről minden esetben helyi képviselőnk a helyszínen ad tájékoztatást. A gyakorlat szerint az indulás előtti napon lemondott utazások esetében csak orvosi igazolás bemutatásával igényelhető visszatérítés a befizettet részvételi díjból. Kérjük, tájékozódjanak a programok lemondási feltételeinek részleteiről helyi képviselőnknél. Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a kirándulásokkal kapcsolatos panaszokat kizárólag a helyszínen, képviselőinkkel tudják intézni. A helyi szervező fenntartja a jogot a program változtatására.