""

 
 • Aldemar Royal Mare

  HUF/fő/7 Éj 245 430 HUF

  SZOBA & REGGELİ
  2018.09.19
 • Anna Apartments

  HUF/fő/7 Éj 92 120 HUF

  ÖNELLÁTÁS
  2018.09.19
 • Venus Mare Apartments

  HUF/fő/7 Éj 110 230 HUF

  ÖNELLÁTÁS
  2018.09.23
 • Diogenis Blue Palace

  HUF/fő/7 Éj 185 110 HUF

  ALL INCLUSIVE
  2018.09.19
!!!!!!!!! LAST MINUTE AJÁNLATOK !!!!!!!! <<<< ALAPÁR 2 FŐ RÉSZÉRE >>>>
Honnan
Úticél Dátum Éj Ár

FAKULTATÍV PROGRAMOK
 

Spinalonga szigetlátogatás Agios Nikolaosból (csütörtök)

Egész napos programunkat Agios Nikolaos kikötőjéből kezdjük, majd végighajózunk a gyönyörű parton, át a Mirabello öblön Spinalonga szigetére.Spinalonga egy kicsi sziget, mely majdnem kör alakú, egy régi velencei erőddel mely a 16. században épült és egy kis velencei faluval, ahol valamikor katonák védték Kréta szigetét.1903-tól 1957-ig Spinalonga egy leprás kolónia élőhelye volt.Spinalongai kirándulásunk után egy hajó visz a Kolokytha öbölbe, ahol lehetőség nyílik megmártózni és búvárkodni a tengerben.Pihenés, szórakozás és vacsora a hajón. Később a hajó kiköt Agios Nikolaioson, ahol szabadidő keretein belül lehetőség nyílik felfedezni a várost. Végül indulás Agios Nikolaiorsól és visszatérés a hotelbe.

Ára: kb. 55 EUR / fő (étkezést is tartalmaz), illetve külön fizetendő kb. 8 EUR / fő (belépőjegy)

Fontos!

Fontos magunkkal vinni: fürdőruha, sapka, naptej, napszemüveg. A hajón van lehetőség szendvicseket, italokat venni.Rossz idő esetén előfordulhat, hogy az öböl rendőrei nem engedik ki az utasokat hajóval, de ez mindig az utasok biztonsága érdekében történik!Ilyen esetben változik a program, ha a rendőrök kiengedik az utasokat Elounda kikötőjéből, a hajó onnan el tud menni Spinalongára.

Knossos és Heraklion (péntek)

A leghíresebb régészeti hely Krétán a Knossosi palota, a mítikus Minotaur lakhelye, valamint az első európai civilizációnak, a Minoan-nak. A palotának saját idegenvezetője van, Kréta történelméről fogunk hallani, mely az egyik legnagyobb attrakció Krétán.Szabadidőt is fogunk biztosítani, hogy körül lehessen nézni Heraklionban, ahol rengeteg bolt és kávézó található.Ezt a kirándulást mindenképp ajánljuk azoknak, akik először járnak Kréta szigetén.    

Ára: kb. 40 EUR / fő plusz kb. 16 EUR (múzeumi belépőjegyek ára)


Santorini (csütörtök)

Egynapos kirándulásunkat Heraklion kikötőjéből kezdjük meg, ahol kompra szállva kb. 2 óra 45 perc után érkezünk meg Santorinire. A hajó fedélzetén maximális kényelemben utazva akár a reggeli napozásnak is hódolhatunk. Kikötésünket követően légkondicionált buszunkkal Oia települését látogatjuk meg, melynek hófehér, kék kupolás épületei között barangolhatunk a hangulatos utcákon, miközben az elénk táruló csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. Második állomásunk Fira – a sziget fővárosa - ahol autentikus környezetben lesz lehetőségünk egy frissítő, vagy egy kávé elfogyasztására a helyi bárok egyikében. Kompunk elhagyja Santorini kikötőjét és visszaérkezünk Heraklionba.

Fakultatív programlehetőség Santorinin:

1.Perissa és Perivolos fekete homokos vulkáni strandjai, ahol akár meg is mártózhatunk a kristálytiszta tengerben.

2.Vulkán túra. Kérjük jelezzék érdeklődésüket már a Santorini kirándulás foglalásakor. 

Ára: kb. 155 EUR / fő, plusz transzferdíj (kb. 12-16 EUR között)

Krétai est (szerda vagy szombat)

A krétai emberek közismertek arról, hogy nem csupán szavakkal, de a zene és a tánc nyelvén is kiválóan ki tudják fejezni magukat. Ezen az estén egy tipikus krétai vacsora közben fergeteges folklór show-ban lesz részünk,  mely leginkább egy remek zenés-táncos örömünnepre emlékeztet, páratlan élményt nyújtva minden korosztálynak. Természetesen megkóstolhatjuk a helyi konyha jellegzetes ételeit, és korlátlanul fogyaszthatunk a méltán híres krétai borból. Aki kedvet kap, maga is csatlakozhat a színes népviseletbe öltözött táncosokhoz, így részesévé válva a programnak.

Ára: kb. 47 EUR / fő

Szamária-szurdok (kedd vagy szombat)

Európa leghosszabb szurdoka. A természetet és a túrázást kedvelő utasaink figyelmébe ajánljuk ezt az egész napos programot. Kora reggeli indulásunk lehetővé teszi, hogy gyönyörködjünk a sziget hajnali színeiben a part mentén nyugat felé haladva, miközben megállunk egy rövid reggelire. Chania városán keresztül utazunk tovább a Fehér-hegyeken át az Omolos-fennsíkig. Innen húzódik a grandiózus, 18 km hosszú, 150 m széles és 700 m mély Szamária-szurdok. Túránk nagyjából 4-6 órán keresztül tart e megigézően szép és változatos természeti adottságokkal rendelkező vidéken. A szurdok két egymáshoz legközebbi pontja 4 m széles csupán, ahol a meredek sziklafal kb. 350 m-re magasodik. Kirándulásunk végén egy gyönyörű tengerparti településre, Agia Roumeli halászfalucskába érkezünk. Alkalmunk lesz kipihenni egész napos fáradalmainkat egy helyi tavernában, vagy fürdőzni egyet a kristálytiszta, türkizkék tengerben. A pihenést követően, délután egy 1 órás hajóútra indulunk a kis halászfaluból, elhaladva Kréta déli partjainak sziklaszirtjei előtt egészen Chora Sfakion településig, ahonnan busszal indulunk vissza a szállodába.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a programhoz kényelmes – túrázásra alkalmas – cipő, sportos ruházat ajánlott, ezen kívül az erős napsugárzás ellen kalap, napszemüveg, naptej, valamint fürdőzéshez szükséges kellékek.  

Ára: 62 EUR/ fő plusz kb. 5 EUR / fő (nemzeti park belépőjegy), plusz  kb. 11 EUR/ fő (hajójegy)

Chrissi-sziget (szerda vagy vasárnap)

A Kréta körüli szigetvilág, egyik legszebb szigete ami a déli várostól; Lerapetrától néhány km-re található kb. 1 órás hajóútra. A sziget egy gyönyörű természetdévedelmi terület.

Ára: kb. 60 EUR / fő
 

Csúszdapark (minden nap)

Családbarát, hatalmas csúszdapark - transzferrel, ebéddel; egész napos program.

Ára: kb. 44 EUR / fő
 

Vitorlás program (hétfő, szerda, péntek)

Privát vitorlás hajóval DIA szigetére, transzferrel a szállodából, ebéddel.

Ára: kb. 84-89 EUR / fő
 

Kirándulás a Titok-szigetre - Koufonissi (kedd, csütörtök, szombat)

Transzfer Makry Gialosig, majd egy óra hajózás, fürdés; a lakatlan sziget felfedezése és ebéd a hajón. 

Ára: kb. 68 EUR / fő
 

Jeep szafari túra (hétfőtől szombatig minden nap)

Saját vezetésű kisebb terepjáűról a Lassithi fennsík és a környék felfedezése angol, német, francia vagy lengyel idegenvezetéssel.

Ára: kb. 72 EUR / fő
 

Sun & Fun Holidays csupán közvetítői szerepet vállal a kirándulásokkal kapcsolatban. A kirándulások aktuális programjáról, a kirándulásokon való részvétel feltételeiről, valamint az árakról a helyszínre érkezéskor helyi képviselőnk ad tájékoztatást.

Magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulásokon csak megfelelő létszámú jelentkező esetében tudunk biztosítani. A minimum létszám kirándulásonként változik, erről minden esetben helyi képviselőnk a helyszínen ad tájékoztatást. A gyakorlat szerint az indulás előtti napon lemondott utazások esetében csak orvosi igazolás bemutatásával igényelhető visszatérítés a befizettet részvételi díjból. Kérjük, tájékozódjanak a programok lemondási feltételeinek részleteiről helyi képviselőnknél. Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a kirándulásokkal kapcsolatos panaszokat kizárólag a helyszínen, képviselőinkkel tudják intézni. A helyi szervező fenntartja a jogot a program változtatására.