""

Görögországi beutazási feltételek 

 

A görög kormány rendeletének értelmében az alábbi megjelölt honlapon található kérdőívet kell kitöltenie minden Görögországba érkezőnek legkésőbb 48 órával a check-int megelőzően.

A regisztrációt a következő linkre kattintva tudják elvégezni: https://travel.gov.gr/#/

A regisztrációhoz készült segédletünket ide kattintva tudják megnyitni.


A regisztráció elvégzése után érkezik egy megerősítő e-mail/sms a regisztrációról, majd kb. 24-48 órán belül a regisztrációkor megadott e-mailcímre egy QR kód is fog érkezni, amelyet okostelefonon, vagy nyomtatott formában be kell tudnia mutatnia, továbbá  magánál kell tartania! Amennyiben  ezt nem tudja bemutatni, már induláskor a repülőtéren a check-in pult megtagadja a beszállást.
A QR kód alapján bizonyos Utasok kiválasztásra kerülhetnek az érkezéskor a repülőtéren egy esetleges Koronavírus-teszt elvégzésére.

A kérdőívet értelem szerűen kell kitölteni, ékezetes betűk használata nélkül. A járatinformációra vonatkozó adatokat az "Utastájékoztató" nyomtatványunkon találják meg, illetve a szálláshely címét is természetesen időben eljuttatjuk.

A repülőtéren, a repülőjáratainkon és a transzferbuszainkon a maszk használata kötelező!

A regisztráció elvégzése az Utas felelőssége, irodánk felelősséget nem tud vállalni a nem megfelelő, hiányos, vagy nem elkészített regisztrációból eredő károkért!

Javasoljuk, hogy a regisztráció legkésőbb 48-72 órával az indulási időpont előtt legyen elvégezve.