""

Kedves Utasaink!
 

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy valamennyi charterünk továbbra is az előzetes tervek szerint indul.


Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az új szabályozás szerint továbbra is Utasaink szabadon utazhatnak minden célországunkba, a nemzetközi légi forgalom is változatlanul üzemel, a szállodák nyitva vannak és biztosítják a szolgáltatásokat.


Szintén felhívjuk figyelmüket, hogy irodánk mindenben Utasaink segítségére van a tekintetben is, hogy a magyar hatóságok által a nyugodt hazautazáshoz megkívánt Covid-19 teszteket a nyaralása helyszínén elvégeztesse (a célországokban ennek költsége nem magas, az utazási költségvetéshez képest kimondottan alacsony [Törökországban egy teszt költsége kb. 15 EUR]). 
 
A fentiektől függetlenül, a koronavírus járványra és a július 15-től hatályba lépő 341/2020 (VII.12) Kormányrendeletben meghatározott magyarországi visszautazási feltételekre tekintettel, irodánk teljes mértékben megérti, ha az Utas utazását el kívánja halasztani és ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy a sárga, vagy piros jelzésű országokba 2020. augusztus 31-ig induló utazásokra befizetett utasok bánatpénz mentesen módosíthassák útjukat későbbi utazási dátumra, vagy más úticélra (jelenleg pl. Görögország, ahova továbbra is karantén kötelezettség nélkül lehet utazni) az érvényes aktuális árak alapján a szabad helyek függvényében. 


Amennyiben úticéljukat nem kívánják most módosítani,  a legkedvezőbb megoldás, hogy a befizetett összeget utazási utalvány formájában visszatérítjük részükre. Ebben az esetben mentesülnek a bánatpénz elvesztése alól, tehát anyagi előnyt is jelent, ugyanakkor  az utalvány a törvény és a kötelező biztosításunk által teljes mértékben, 100%-osan fedezett, így pénzügyileg is tökéletes biztonságot nyújt minden Utasunknak, aki az utazása elhalasztása mellett dönt. 


Azok az Utasok, akik utazási utalvány megváltását választják a befizetett összegre 5% kedvezményt is kapnak a nyaralásuk teljes díjából, amennyiben ugyanazt a szállodát választják jövőre, mint ami az idei foglalásukban szerepelt.

Ezen felül további kedvezményeink:

- Török Riviéra esetében: minden utalványra váltó utas ingyenesen részt vehet a delfin show fakultatív programunkon. (ez csak a show-ra vonatkozik, amennyiben az Utasok a delfinekkel szeretnének úszni/fényképezkedni, az külön fizetendő)
Amennyiben az Utasok nem élnek az ingyenes delfin show fakultatív programunkkal, 5.000 Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani.

- Többi desztinációnk (Hurghada, Kréta, Rodosz, Zakynthosz, Bulgária) esetében az 5% kedvezményen felül 5.000 Ft/fő további kedvezményt tudunk biztosítani.

Az utalványokat továbbra is csak az eredeti foglalást rögzítő irodában tudják beváltani.

Bízunk benne, hogy a korlátozások hamarosan megszűnnek a karantén/PCR-teszt kötelezettségeknek nélkül tudnak Utasaink utazni bárhová velünk. 

 

Kérdéseikkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén!