""

Szabadság. A felejthetetlen pillanatok és a különleges élmények ideje.
Különleges nyaralásra vágyik? Olyan környezetre, ahol az első perctől az utolsóig gondoskodás, figyelem és kényelem veszi körül? A Sun & Fun Holidays ezt a kívánságot biztosan teljesíti.

      
Kategóriájukon belül a legkiválóbb szállodákban, exkluzív környezetben, gyönyörű strandokon látjuk vendégül utasainkat. Minden kényelmet biztosító, tágas szobák, színvonalas éttermek, a részletekre is figyelő, személyre szabott kiszolgálás, magas színvonalú szolgáltatások – ez a tökéletes nyaralás záloga.
Ezen a weboldalon eddigi tapasztalatainkra és az Ön igényeire támaszkodva válogattunk olyan szállodákat, amelyekben álmai nyaralása megvalósulhat. 

Üdvözöljük Önt a Sun & Fun Holidays világában!

A Sun & Fun Holidays magyar vállalata 2010. tavaszán kezdte meg tevékenységét Budapesten. A tőkeerős vállalkozás tengerparti nyaralásokkal foglalkozik, saját charter-járatokat üzemeltetve. A fennállásunk óta eltelt évek sikerei alapján méltán nevezhetjük magunkat Törökország-specialistának, de a népszerű Török Riviéra és Dalaman gyönyörű tengerpartjai mellett 4 közkedvelt görög szigetre (Kréta, Rodosz, Korfu, Zakynthos), Bulgária és Észak-Ciprus tengerpartjaira, valamint Egyiptomba is utaztatunk, több ezer elégedett utasunk örömére.

Árualapunkat folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk, termékpalettánk kiválasztásakor a magyar utazóközönség igényeire, utazási szokásaira igyekszünk reflektálni. Minden évben szolgáltunk némi újdonsággal, a jól bevált török szállodák mellett minden nyáron legalább egy új desztináció megnyitásával örvendeztetjük meg törzsutasainkat. Így került legutóbb bevezetésre Észak-Ciprus, amelyet már az első szezonban sok-sok utasunk választott célállomásul.

Ajánlataink a legszélesebb körű igényeket is kielégítik, hiszen a magas színvonalú Prestige kategóriától a jó ár-érték arányt képviselő, családokat megszólító Family ajánlatokig, vagy a nyugodt nyaralást biztosító Relax szállodáktól a mozgalmas szórakozási lehetőségeket ígérő Young szálláshelyekig mindenki megtalálja a számára kedvére valót.

Cégpolitikánk az utasok igényeinek felmérésére, valamint maximális kielégítésére fókuszál, és az alábbi pilléreken nyugszik:

  • rugalmasság: utasaink és viszonteladó partnereink kiszolgálásában és a piac igényeire reflektáló termékek kialakításában;
  • innováció: könnyen kezelhető, felhasználóbarát, modern, folyamatosan megújuló weboldal és foglalási rendszer
  • szakértelem: minden munkatársunk többéves szakmai tapasztalattal rendelkezik
  • jó ár-érték arány: stabil minőséget biztosító szolgáltatásokat kínálunk piacképes árakon

Utasaink pozitív tapasztalatai és a magas ügyfél-elégedettségi mutatók szolgáltak alapul annak, hogy vállalatunk 2011. májusa óta minden évben elnyerte az ISO 9001 minősítést.

Vagyoni biztosítékunk a 2019-es évre: 1.500.000.000 Ft (Colonnade Insurance S.A.)

Törzstőke: 100.000.000 Ft

Irodánk utasaink biztonságát elsődlegesen szem előtt tartva azon kevés irodák közé tartozik, aki rendelkezik felelősségbiztosítással is, mely biztosításunkat a Colonnade Insurance S.A. kezeli.

Őszintén reméljük, hogy a fentiek felkeltették érdeklődését a Sun & Fun Holidays termékei iránt, és köszönjük, hogy bizalmat szavaznak vállalkozásunknak.