""

A Sun & Fun Holidays neve mára már összeforrt
Minőség és Biztonság jelzőkkel.

A 2021-es évben minden eddiginél fontosabb ez a két szempont az utazások foglalásakor. Magyarország legnagyobb utazásszervezőjeként szeretnénk egy új lehetőséget kínálni Önöknek, mellyel még nagyobb biztonságban tervezhetik utazásaikat.
 
Amint azt már tudni lehet, Colonnade kalkulált útlemondási biztosításunk érvényes Covid-19 megbetegedés esetén, erről bővebben az alábbi linken olvashatnak:

https://www.sunfun.hu/hu/pages/koronavirus-tajekoztato 

Fontos tudni, hogy biztosítási eseményen alapuló lemondás esetén, a kalkulált útlemondási biztosítás esetében
a károsult által viselendő önrész a lemondási költség 20%-a.

Nem kerül levonásra önrész a kárrendezéskor, ha az Útlemondási Biztosítás megkötésével egyidejűleg, de legkésőbb a foglalás rögzítését követő 3 napon belül
az utazás teljes időtartamára Atlasz Privileg utasbiztosítást is kötnek irodánknál.


! Plusz szolgáltatás !

Az alábbi plusz szolgáltatást, lehetőséget szeretnénk figyelmükbe ajánlani azoknak az Utasoknak, akik szeretnének foglalni, de még nem mertek döntést hozni a nyaralásukkal kapcsolatban.

 

Nekik hoztuk létre Sun Comfort szolgáltatásunkat.

 

Sun Comfort 1 csomag:
Lehetőséget biztosítunk indulás előtt legkésőbb 14 nappal történő kötbérmentes lemondásra. A lemondás bármilyen okból történhet.
A Sun Comfort 1 csomag ára:
FELNŐTT: 20.000 Ft/fő 
Gyermek (12 éves korig): INGYENES


Sun Comfort 2 csomag:
Lehetőséget biztosítunk indulás előtt legkésőbb 30 nappal történő kötbérmentes lemondásra. A lemondás bármilyen okból történhet.
A Sun Comfort 2 csomag ára:
FELNŐTT: 15.000 Ft/fő
Gyermek (12 éves korig): INGYENES

Fontos tudnivalók a Sun Comfort csomagokkal kapcsolatban:

A szolgáltatás megrendelésére foglaláskor, de legkésőbb indulás előtt legkésőbb 14 nappal vagy 30 nappal van lehetőség.

A választott Sun Comfort szolgáltatás díjával az előleg összegét növeljük.

A Sun Comfort csomag díja felárként kezelendő, tehát ha lemondásra kerül sor, ez az összeg (20.000 Ft/felnőtt vagy 15.000 Ft/felnőtt) nem jár vissza. Jutalékot nem tudunk biztosítani Sun Comfort csomagjainkból.

Lemondás: törlés visszaigazolása a tervezett indulás előtt - Sun Comfort szolgáltatástól függően - 14 vagy 30 nappal történik. Ezt követően a visszafizetés 14 napon belül, egy összegben esedékes.  Nagyon fontos, hogy a lemondásnak a tervezett indulás előtt legkésőbb 14 vagy 30 nappal kell beérkeznie hozzánk a választott Sun Comfort csomagtól függően.

Például: Az Utas most foglal augusztus 20-ra, extra szolgáltatásként kéri a Sun Comfort 1-es csomagot, de májusban lemondja az utazást. A visszafizetés a tervezett induláshoz viszonyított 14 napos lemondást követő 14 napon belül történik.

Utazási Utalvánnyal rendelkező utasaink is igénybe vehetik Sun Comfort ajánlatainkat ÁM lemondás esetén az Utalványos megállapodásban rögzítettek szerint 2021. 08. 31-et követő 14 napon belül történik a visszafizetés.

* Comfort csomagok minden hotelünkre érvényesek, kivétel Törökország esetében Maxx Royal Belek Golf Resort, Maxx Royal Kemer Resort, Voyage Belek Golf & Spa, Voyage Sorgun hotelek. Ezekhez nem igényelhető a szolgáltatás.