""

Kedves Utasaink!

A Sun & Fun Holidays neve mára már összeforrt
Minőség és Biztonság jelzőkkel.

A 2021-es évben minden eddiginél fontosabb ez a két szempont az utazások foglalásakor. Magyarország legnagyobb utazásszervezőjeként szeretnénk egy új lehetőséget kínálni Önöknek, mellyel még nagyobb biztonságban tervezhetik utazásaikat.
 
Amint azt már tudni lehet, Colonnade kalkulált útlemondási biztosításunk érvényes Covid-19 megbetegedés esetén, erről bővebben az alábbi linken olvashatnak:

https://www.sunfun.hu/hu/pages/koronavirus-tajekoztato 

Fontos tudni, hogy biztosítási eseményen alapuló lemondás esetén, a kalkulált útlemondási biztosítás esetében
a károsult által viselendő önrész a lemondási költség 20%-a.

Nem kerül levonásra önrész a kárrendezéskor, ha az Útlemondási Biztosítás megkötésével egyidejűleg, de legkésőbb a foglalás rögzítését követő 3 napon belül
az utazás teljes időtartamára Atlasz Privileg utasbiztosítást is kötnek irodánknál.! Plusz szolgáltatás !

Az alábbi plusz szolgáltatást, lehetőséget szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani, ha szeretnének foglalni, de mivel a jövőt senki sem ismeri – mi sem – még nem mertek döntést hozni a nyaralásukkal kapcsolatban és inkább várnának a foglalásukkal.

Nagyon sokan keresnek meg minket azzal, hogy szeretnék kihasználni az előfoglalás előnyeit, jelentősen kedvezőbb árait, melynek mértéke
akár a 40%-ot is elérheti, de még nem mernek foglalni.
 
Önöknek hoztuk létre Sun Comfort szolgáltatásunkat.


Sun Comfort 1 csomag:
Lehetőséget biztosítunk indulás előtt legkésőbb 14 nappal történő kötbérmentes lemondásra. A lemondás bármilyen okból történhet.
A Sun Comfort 1 csomag ára:
Felnőtt: 20.000 Ft/fő 
Gyermek (12 éves korig): INGYENES


Sun Comfort 2 csomag:
Lehetőséget biztosítunk indulás előtt legkésőbb 30 nappal történő kötbérmentes lemondásra. A lemondás bármilyen okból történhet.
A Sun Comfort 2 csomag ára:
Felnőtt: 15.000 Ft/fő
Gyermek (12 éves korig): INGYENES

 
Fontos tudnivalók a Sun Comfort csomagokkal kapcsolatban:

Nem csak az új, hanem a már foglalással rendelkező Utasok is igénybe vehetik. Erről legkésőbb 2021.04.30-ig kell dönteniük. A választott Sun Comfort szolgáltatás díjával az előleg összegét növeljük.

A Sun Comfort csomag díját felárnak tekintjük, tehát ha lemondásra kerül sor, ez az összeg (20.000 Ft/felnőtt vagy 15.000 Ft/felnőtt) nem jár vissza.
 

A lemondást a tervezett indulás elött - Sun Comfort szolgáltatástól függően – legkésőbb 14 vagy 30 nappal kell felénk jelezni. Ezt követően a visszafizetés 14 napon belül, egy összegben esedékes. 
(A visszafizetés a tervezett indulást megelőző, adott csomagban meghatározott 14. vagy 30. napot követő 14 napon belül történik)  

 

Utazási Utalvánnyal rendelkező utasaink is igénybe vehetik Sun Comfort ajánlatainkat, de lemondás esetén az Utalványos megállapodásban rögzítettek szerint 2021. 08. 31-et követő 14 napon belül történik a visszafizetés.

 

* Comfort csomagok minden hotelünkre érvényesek, kivétel Törökország esetében Maxx Royal Belek Golf Resort, Maxx Royal Kemer Resort, Voyage Belek Golf & Spa, Voyage Sorgun hotelek. Ezekhez nem igényelhető a szolgáltatás.

 

Kérdéseikkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy országos partnerhálózatunk tagjaihoz!

 

Üdvözlettel, a Sun & Fun Holidays csapata