Beutazási feltételek országonként

 

Koronavírussal kapcsolatos általános információk: 
https://koronavirus.gov.hu/

Utazási tanácsok országonként: 
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

Téjékoztató a magyar állampolgárok Magyaroroszágra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a Covid-19 járvány miatt: 
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/tajekoztato-a-magyar-allampolgarok-magyarorszagra-torteno-hazateresenek-rendkivuli-szabalyairol-a-covid-19-jarvany-miatt

Fontos információk repülővel történő utazás esetén: 
https://www.bud.hu/covid_19/ki_es_beutazassal_kapcsolatos_informacio

 

Fontos! Utazás előtt időben ellenőrizze, hogy a védettségi igazolványon szereplő személyi igazolvány vagy útlevélszám (amely feltüntetésre került) azonos-e az úti cél által kért okmányban ténylegesen szereplőével! Amennyiben eltérést tapasztal, azonnal jelezze az oltási/védettségi igazolványt kiállító hatóságnak, mert a beutazás megtagadásra kerül az eltérés miatt az adott célországba. 

 

Amennyiben az útlevél, vagy személyi igazolvány lejár, és új kerül igénylésre, a védettségi igazolvány cseréje is szükséges (az okmányszámok eltérése miatt), mely hosszabb időt vesz igénybe, mint az új útlevél megérkezése, ezért útiokmányainak érvényességét időben ellenőrizze, és gondoskodjon azok megújításáról! 

A célországba történő beutazási feltételeknek történő maradéktalan megfelelés az Utas feladata és felelőssége, az ezek elmulasztásából eredő károkért irodánk felelősséget nem vállal!

 

Irodánk kínálatában szereplő úticélokról aktuális beutazási információkat a megfelelő képre kattintva olvashat:

AYT.jpg

Törökország

Regisztrációs segédlet

Bulg_ria_beach2.jpg

Bulgária

 

del-ciprus.jpg

Dél-Ciprus

Regisztrációs segédlet

g_r_g.jpg

Görögország

Regisztrációs segédlet

egyiptom.jpg

Egyiptom

 

Burj_Al_Arab_luxury_hotel_and_Dubai_marina_skyline_in_the_background_at_sunrise.jpg

Dubai