IZMIR - KUSADASI

 

Miért válasszuk Kusadasit utazásunk célpontjaként?

A rengeteg érdekes látnivalóval rendelkező Kusadasi az Égei-tenger egyik legszebb városa, amely az Izmir-i repülőtértől kb. 90 km-re található.A gyönyörű tengerparttal és hangulatos óvárossal rendelkező Kusadasi neve magyarul Madár-szigetet jelent, nem csak maga a város hanem a környéke is gazdag látnivalókban.
Az Ókori Világ Hét Csodájának listájára méltán felkerült Ephesos-i Artemisz-templom mindössze kb. 20 km-re található Kusadasitól, de a közelben van Szűz Mária feltételezhető szülőháza is, melyet szintén érdemes meglátogatni. A világ egyik természeti csodáinak egyike, Pamukkale, mely Törökország szimbóluma 3 órányira van Kusadasitól.
A csodaszép környezet, a kristálytiszta vizű tenger és a méltán híres török vendégszeretet mellett kiváló helyi konyha várja az idelátogató turistákat, ahol bazár, a víziparkok, hagyományos török fürdők és a szórakozóhelyek is minden igénynek megfelelnek.
Kusadasi tengerpartja nagyon változatos, a csendes öblök, sziklás, gyorsan mélyülő partszakaszok mellett megtalálhatók a hosszan elnyúló homokos és a városi köves-kavicsos nyilvános strandok is.

Izmir ÁltalánosIzmir Érdekességek

Ramada Resort By Wyndham Kusadasi & Golf

 

KIEMELT AJÁNLATAINK

Kustur Club Holiday Village