Üdvözöljük Önt a Sun&Fun Holidays napsütötte világában!

 

Önnek mit jelent a nyaralás? Számunkra a biztonságos, felhőtlen pihenést, az önfeledt kikapcsolódást, a szikrázó napsütést, a tenger morajlását, egy izgalmas kultúra felfedezését, világörökségi helyszínek megismerését, új gasztronómiai élményeket jelent. Engedje meg, hogy ezeket mind valóra válthassuk!

 

Merüljön el a Sun&Fun Holidays remek ajánlatai között és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb nyaralást!


 

Kréta

 

Hurghada

A Kairótól délre, 600 kilométerre fekvő város közel 20 éve a Vörös-tenger egyiptomi partjainak egyik legnépszerűbb fürdőhelye. A csodálatos korallzátonyoknak köszönhetően a helységet a világ legismertebb búvárbázisaként tartják nyilván. Az aktív pihenést szolgáló ajánlatok széles skálája, úgy mint széllovaglás, vízisí vagy búvárkodás mellett számos étterem, bár vagy üzletközpont is megtalálható, ahol megvehetünk mindenféle szuvenírt a bazaltszobrocskától kezdve, kézzel festett papiruszokon keresztül, egészen az ékszerész remekművekig és keleti fűszerig bezárólag.

KRÉTAI AJÁNLATOK

 

 

 

 


 

Rodosz

 

Sharm El Sheikh

A Sínai-félsziget déli részén fekvő Sharm El Sheikh a Vörös tenger egyik legszebb üdülőhelye. Itt található a világ második legnagyobb korallzátonya, így Sharm El Sheikh és Dahab térségének rendkívül változatos víz alatti élővilága az idelátogatónak felejthetetlen élményeket nyújtanak. A sivatag, a Sínai-hegyek vonulatai teveháton vagy jeeppel szervezett szafarikkal fedezhetők fel. Különleges élményt jelent a gyalogtúra a Mózes-hegyre, vagy az ősi Szent Katalin kolostor megtekintése. Sharm El Sheikh nyüzsgő központja, a Naama-öböl számtalan éttermével, bárjával, arab kávézóival, üzleteivel a mozgalmasságot kedvelőknek nyújt kikapcsolódást.

RODOSZ GOMB